شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

مجارستان: اروپا به سوی سقوط اقتصادی و جنگ می‌رود

نخست وزیر مجارستان خواستار آماده‌سازی ارتش کشورش برای سناریوی وقوع جنگ در اثر بحران اقتصادی اروپا شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۷ - ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 16
کد خبر: ۱۵۴۶۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، «ویکتور اوربان»،‌ نخست وزیر مجارستان امروز شنبه در یک سخنرانی تاکید کرد، کشورش نیازمند به ارتشی با توانایی بازدارندگی و تضمین صلح برای زمانی که وضعیت متلاطم اقتصادی باعث جنگ در اروپا می‌شود، است.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، ویکتور اوربان در سخنرانی در مراسم ادای سوگند نیروهای داوطلب عضویت در ارتش مجارستان گفت: «ما نمی‌توانیم مثل کبک سرمان را زیر برف کنیم. ما باید با واقعیت روبرو شویم. اگر این وضعیت ادامه یابد، تحریم‌ها اروپا را تکان خواهد داد، اقتصاد این قاره به زانو در خواهد آمد و ممکن است جان مردم به خطر بیفتد و ظاهرا لازم است ما خودمان را برای یک جنگ طولانی مدت آماده کنیم.»

نخست وزیر مجارستان تاکید کرد:« ما مجارستانی‌ها نیازمند یک ارتش بازدارنده هستیم که برای انجام حمله و تضمین صلح آماده باشد چون کسانی که آماده عمل نبوده و منضبط نباشند نمی‌توانند موفق باشند، آنهایی که نیرو ندارند حقیقتی نخواهند داشت و آنهایی که اعتقاد ندارند چیزی برای جنگیدن نخواهند داشت.»

اوربان در ماه مارس گفت، مجارستان قصد ارتقای توانمندی‌های ارتش خود را در دهه آینده دارد چون تنها یک ارتش ملی قدرتمند قادر به تضمین امنیت کشورش خواهد بود و کشورهای اروپایی نباید برای مسائل دفاعی تنها اتکا به ایالات متحده آمریکا داشته باشند.

اتحادیه اروپا از زمان آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در ماه فوریه در اوکراین چندین دور تحریم را علیه روسیه اعمال کرده اما بوداپست مخالف سیاست تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه مسکو بوده است.

حاصل این تحریم‌ها وخامت مشکلات در بازار سوخت و انرژی در اروپا و افزایش بی سابقه تورم و هزینه‌های معیشیتی بوده است./ فارس

ارسال نظر